dimarts, 22 de desembre del 2009

Un any més...



...tornen aquestes dates on tots correm a tancar l'any i a desitjar bons propòsits. Aquest bons propòsits són els que es desitgen en aquesta fotografia feta per encàrrec per felicitar el Nadal i el nou any. Com que l'empresa es dedica a l'energia elèctrica (producció i distribució) i aquest any ha coincidit amb que ja no es fabricaran bombetes d'incandescència, he tingut la pensada de crear aquest raïm de 12 bombetes de baix consum com els dotze grans de raïm de la sort.

Canon 40D. ISO 100 f:4,6 1/800s 100mm Tres peus i disparador. Balanç de blancs: manual.

Després de connectar tots els portabombetes la segona feina va ésser anar-les col.locant per a obtenir la forma aglutinada semblant a un raïm i que es veiessin les 12 bombetes. Les vaig penjar d'un travesser per davant d'una paret color xocolata. La mesura de la llum la vaig prendre a la zona més lluminosa i la vaig sobre exposar 2 passos mantenint el diafragma que em donava la profunditat de camp necessària. Un paper blanc que va fer el rebot de la llum i dona un toc de color a la paret del fons ajudant al volum. El Photoshop em va permetre afegir la fulla de raïm i les guspires amb el filtre "destellos" que l'hi donen aquest toc màgic. La grafia, el text i l'imagotip es varen afegir en el programa de maquetació per preparar els originals per als diferents mitjans.

Aprofito, com no podria ser menys, amb aquesta mateixa fotografia, per desitjar-vos també un bon any nou ple de bons moments i fotografies.

Salut!