dijous, 13 de maig del 2010

Panoràmica al paradís

Aquests embarcadors de Formentera, tots tant iguals i alhora tots tant diferents, tenen una personalitat pròpia molt marcada pels diferents elements constructius a base de troncs, fustes i materials reciclats. Es construeixen al voltant de les petites cales que, per la seva forma, garanteixen un raser i un moviment prou suau de l'aigua a l'hora de treure i posar les barques i les arts. El tractament panoràmic ajuda a recollir tot l'horitzó de construccions garantint una situació d'espai i de lloc.

Canon 40D. ISO 100 f:16 1/15s 17mm. Balanç de blancs: manual.

Muntatge a partir de 5 fotografies, la càmera muntada damunt dels tres peus i mesurant la llum al punt més desfavorable, la llum central i bloquejant l'enfoc al començament dels embarcadors. El diafragma escollit garanteix una bona profunditat de camp que sumada al que ja de per sí donen els angulars permet obtenir molt de detall a tots els elements que hi surten.

3 comentaris:

  1. Hola,
    Estic "seguint" la teva fotografia a través de EF. M'agrada molt el tipus de fotografia que fas. Ja m'agradaria que actualitzessis més el blog o el fotoblog que tens! :) He afegit la pàgina als meus favorits! ;)

    miusicson

    ResponElimina
  2. Caram, hola Musicson se m'ha passat que hi ha un comentari al blog!
    Vaja celebro que t'agradi la meva fotografia. He revista el teu bloc del temps que ja fa una miqueta que tinc a la llista, però em falta temps. Veig que acceptes aportacions si en tinc alguna prou interessant ja te la faré arribar, ens seguim mútuament ;)

    Salut!

    ResponElimina
  3. Amb molt de gust accepto aportacions!
    És el que volia, que tothom hi participi. :)

    ResponElimina