dilluns, 4 de juny del 2012

Aprofitar les possibilitats

L'aljibe del Reales Alcázares a Sevilla és un raconet peculiar fotogràficament parlant i t'ajuda a gaudir d'uns moments de frescor si la calor esclafa.
La dificultat del lloc rau en la poca llum que hi ha i si no portes 3 peus ho fa francament difícil amb l'afegit d'estar il·luminat amb llums de tungstè i que té petites entrades laterals per on entra la claror del dia acaba d'arrodonir les diferents temperatures de color. Recolzar la càmera a la barana és una bona solució per garantir la quietud de l'aparell i mesurar la llum en els punts més clars en puntual és la manera com jo he preparat la presa d'aquestes imatges, a més crec que l'afegit de la barreja de colors de les diferents llums arrodoneix la imatge.
I Sí, aquest cop 3 d'horitzontals, no vaig fer les verticals, i ara em sap greu...ja tinc excusa per tornar-hi.
Per què això d'aprofitar les possibilitats? doncs senzillament, val la pena de mirar de treure diferents resultats dins d'un mateix lloc i explorar el que en podem treure, aquí us en presento 3 però en poden ser moltes més, no us sembla?

Les 3 amb les mateixes condicions: Canon D40 ISO 3200 f:4 1/16 17 mm. Balanç de blancs automàtic,RAW i revelat amb Aperture.


2 comentaris:

  1. Respostes
    1. hehehe els feia esperar al darrera meu ;)
      un momento port favor!
      de fet no hi havia massa gent per no dir ningú aquí a sota i pels laterals no es pot passar...

      Elimina