dissabte, 18 de febrer del 2012

Aigua a vall

Aquesta imatge és una de les que vaig prendre a la sortida de tardor amb la companyia d'alguns dels participants a Espaifotografic.cat en la seva sortida de tardor anual. L'enquadrament el vaig triar després de voltar per un indret on la densitat de fotògrafs per metre quadrat era altíssima i havies de vigilar que no t'entressin a l'enquadrament i alhora no espatllar la fotografia d'un altre companya o company. Ja se sap en aquestes trobades, un inconvenient superat en escreix per la bona sintonia entre tots i per gaudir dels progressos, les converses i les ganes de passar-s'ho d'allò més bé de tots plegats amb la fotografia i la natura com a fils conductors.

 
Canon D40 ISO 100 f:14 8s 17 mm. Balanç de blancs automàtic, mirall aixecat, filtre polaritzador, RAW i revelat amb Aperture. Tres peus i disparador remot.

Un dels valors que jo hi trobo a aquesta fotografia és la successió de plans ben diferenciada i que l'harmonia de la paleta de color acaba d'arrodonir el resultat. Un primer pla potent, composat pels tres elements més comuns de la tardor al Montseny, l'aigua, les fulles i la pedra. Un segon pla interessant pel mirall al toll d'aigua i la gran pedra que apunta cap al grup d'arbres que són els protagonistes del reflex. I un tercer pla, el fons, amb les fulles vestides dels colors de la tardor. Em crida l'atenció la facilitat amb que la mirada segueix la ziga-zaga del curs de l'aigua i alhora es fixa en tots els petits detalls que acompanyen la simfonia de colors tardorals aturant-se als punts d'interès més forts de la imatge.

4 comentaris:

  1. T'he trobat al blog de la Teresa. Et convido a fer un tomb pel meu: http://laparaulaescrita.blogspo.com

    Fins aviat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Lluís, ja hi he fet un tomb i hi tornaré.

      Ens seguim, salut!

      Elimina
  2. Hola Quim, no se si em recordes (crec que estàs afegir al meu blog) .... en activar els de espaifotografic les foto passejades he chafardeado al teu bloc, que bons paisatges .... bé ens veurem el dia del fòrum ... em diu pep Minguez que vingui a veure com treballeu la sortida ja que també farem alguna amb temes de natura .... bé encantat i ens veiem,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant que et rocordo Àlex, som bé dius segueixo el teu blog. Ens veiem al taller, encantat de tenir-te de company de projecte.

      Elimina